tiistai 12. toukokuuta 2015

Aika ennen lapsia

Nyt pitäisi miettiä, mitä haluaisi tehdä ennen lapsia. Ja toteuttaa ne. Keräsin listaa asioista, mitkä eivät välttämättä onnistu enää niin helposti kun on lapsia. Ainakaan silloin kun lapset on pieniä ja asuu kotona. Aikuiset lapset on sitten asia erikseen.

- Sohvalla koko päivän viettäminen
- 1000km vaellus
- Roskaruokaa joka päivä

En mä keksinyt enempää. Noistakaan roskaruoka joka päivä ei kiinnosta, sohvalla makoilu on mahdotonta ainakin molempien osalta yhtä aikaa, sillä koirat pitää kuitenkin ulkoiluttaa useamman kerran päivässä ja vaellus.. No.. Jos sitä jaksaisi edes kerran eläissään tehdä koirien kanssa parin kymmenen kilsan lenkin niin sekin olisi lottovoitto.

Eli ei mitään oleellista. Extemporematkat onnistuu ihan yhtä hyvin kuin ennenkin lapsia, sillä mitäpä lapsilla on muuta kuin aikaa. Enemmänhän ongelmia tuottaa aikuisten aikataulut töiden takia.

Kaukomatkat ovat ehkä aikuisporukalla kivempia, kun ei tarvitse huolehtia lasten viihdyttämisestä lentokoneessa, mutta hei, mä jaksan hädin tuskin istua Kanarialle lentokoneessa, joten kärsivällisyys on lapsen tasolla jo tässä vaiheessa.

1
Olin ajatellut tehdä tällaisen "jee meillä ei ole lapsia" postauksen, mutta tämä ei nyt ihan mennyt nappiin..

Vauvakuume, sinä et lähde helpolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi ihana kuulla kommenttejasi!