tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kirppismonsteri

Esittelin täällä aikaisemmin kirppislöytöjäni, mutta nyt ajattelin jättää kuvat laittamatta, sen verran laiskistuin. Mukaan tarttui pari bodya ja sitten parit housut, yhdet potkuhousut, pipo, kahdet parit sukkia ja kaksi villapaitaa sekä huppari. Ja kaksi kirjaa. Ihan hyvä saldo siis.

Yritän hillitä kirppisshoppailuani, mutta se on tässä kuumeessa hyvin hankalaa. Toisaalta kirppiksellä penkoessa ihania vaatteita tulee häpeä, kun viereen tulee katsomaan äiti pienen lapsensa kanssa. Jep. Sinä näitä tarvitset enemmän kuin minä. Ja hiljaa valun taka-alalle..

Ensimmäinen miehen suusta päässyt "Ai mitä? Ai paljon makso? Ai millainen? Menikö se jo?" oli kun näin oman alueen Facebook-kirppiksellä myynnissä olevan Ferrarin turvakaukalon. Uusi, käyttämätön, törkeän hieno punainen nahka. Ja hinta vain 30e. No kuten arvata saattaa, sehän oli mennyt samantien kun ilmoitus oli julkaistu. Ei me kyllä mitään turvakaukaloita tai vaunuja tähän hätään osteta, mutta jos tuollainen tulee vastaan niinkin edullisesti, on se hyvin houkuttelevaa.

Nyt kun olisi mahdollista antaa luonnon tehdä temppujaan ja aloittaa raskautuminen, on mies tietenkin työkomennuksella ulkomailla. Kuinka tämä tilanne syökään vauvakuumeista naista. Tietenkin häästressi päälle ja tieto siitä ettei miehestä ole paljoakaan apua häiden järjestämisessä, pukkaa pientä näppyä naamaan. Ohhoh kuinka hehkeä morsian täältä saapuukaan..

Meille avataan ensi viikolla kaupunkiin uusi kirppis, jossa myydään pelkästään lastentarvikkeita. Sinnepä siis, löytöjä tekemään!

Eikö ole päheä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi ihana kuulla kommenttejasi!