tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kuumat päivät

Vaimo mittaa taukoamatta lämpöään. Mies on töissä. NYT! Vaimo ryntää puhelimeen ja soittaa pahaa aavistamattomalle miehelleen. "Äkkiä kotiin! Mä ovuloin!" Ja mieshän tulee kotiin vällyihin painimaan hormonihirmuisen vaimonsa luo.

Näin tapahtuu elokuvissa. Ja kuten olen nyt huomannut, myös ihan kotisohvilla. Ei meillä, ainakaan toistaiseksi. Nyt odottelemme vasta ensimmäistä ovista ja on hyvin mahdollista, ettei mies ole vielä tullut kotiin kun oikea hetki olisi ollut. Saattaa myöskin olla, että kiertoni on normaalia hieman pidempi ja ovuloin vasta kun mies on jo kerennyt lentokentältä kotiin.

Meillä ei testailla milloin ovulaatio tulee. Meillä mennään luomulla. Se tulee kun se on tullakseen. Syy siihen löytyy ihan käytännön puolelta. Meillä on häät reilun viidenkymmenen päivän kuluttua. Jos siis lapsi haluaa saada alkunsa ennen häitä, on se sallittua, sillä vauvamasu ei kerkeä kasvamaan liian isoksi että näkyisi puvun alta. Mutta jos ei vielä tärppää niin emme stressaa, se saa tärpätä ihan hyvin vasta häiden jälkeenkin. Häiden jälkeen tosin alkaa se mahdoton stressaaminen, että milloin milloin milloin? Luulen yhtyväni näihin stressaaviin kanssasisariini ja ostavani kasan testejä, joiden avulla osaisimme ajoittaa lapsenteon oikealle päivälle.

Tästä testailusta ja kalenterin tarkkailusta tulee vain yksi negatiivinen asia mieleen. Rakkaudettomuus. Tai siis, lapsi on rakkauden hedelmä. Jos sitä yrittää väkisin, onko se sitten rakkauden hedelmä? Hoituuko ns. hommat yhtä mielekkäästi, jos se on kellotettu? Meneekö koko touhusta maku? Tähän on ehkä vaikea saada vastausta ilman toisen sukupuolen edustajan mielipidettä. Yleisestihän ottaen miehet ovat aina valmiina hyppäämään vällyjen väliin, joten en tiedä onko heille mahdollista tulla hyväksikäytetty olo, jos nainen ilmoittaa että huomenna klo 10.32 täytyy miehen löytyä makuuhuoneesta. Naiset eivät varmasti mieti asiaa niin, kun ovat itse niitä ketkä kellottavat, mittaavat ja vauvakuumeilevat. Mutta onko kukaan miettinyt asiaa miehen kannalta? Tuntuuko miehestä, että nainen haluaa lasta enemmän kuin miestä?

Yritän välttää tätä viimeiseen asti, joten siksi meillä mennään luomuna. Tottakai minä itse laskeskelen milloin saattaisin ovuloida, mutta en minä ala testailemaan tarkkoja päiviä. Se tulee kun se on tullakseen. Ainakin tällä hetkellä.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi ihana kuulla kommenttejasi!