torstai 16. heinäkuuta 2015

LOVE

Viime kuussa se alkoi. Yrittäminen. Mies oli reissussa ja palasi kotiin mielestäni ovulaation jo menneen ohi. Jos kiertoni siis olisi normaali. Tuli aika kuukautisille ja odottelin sekavin tuntein. Alkaako ne vai saammeko vauvan? Tiesin, että polttarini ovat viikonloppuna ja kuukautiseni pitäisi alkaa viimeistään silloin. Koko päivän huolissani ravasin vessassa ja mitä pidemmälle päivä eteni, sitä enemmän toiveeni heräsivät. En käytä alkoholia muutenkaan, mutta varoitin kahta kaveriani etten ota alkoholia, koska siinä vaiheessa jo menkat olivat muutaman päivän myöhässä.

Kun sunnuntainakaan eivät olleet menkat alkaneet, kerroin kaasoilleni tilanteesta. Kukaan ei yllättynyt lapsentekohaaveistani, jopa sinkku bilebilekaasoni oli henkisesti varautunut lisääntymiseeni. Mutta se mikä tuli heille yllätyksenä, oli ajankohta. Ennen häitä. Yksi kaasoistani on jo äiti ja hän minua lohdutti, että vaikka kuukautiseni olivat siinä vaiheessa viisi päivää myöhässä, ei se välttämättä tarkoita että olen raskaana. Olivathan hekin yrittäneet puolisen vuotta.

Maanantaiaamuna tein testin. Ja mitäpä tulokseksi sainkaan. Haalean plussaviivan! Kipitin miehen puheille ja kysyin että kuinka monta viivaa hän näkee testissä. Hetkeäkään miettimättä hän toteaa että kaksi. Mitä se tarkoittaa? hän kysyi. "Sitä että hyvin mahdollisesti ehkä olen raskaana" vastasin. Illasta käytiin kummityttömme luona ja samalla kun miehet höpisivät omiaan, kuiskasin ystävälleni, että ei ole menkat alkaneet. Emme päässeet jatkamaan keskustelua siinä vaiheessa, joten kun tulimme kotiin, samantien alkoi puhelin piipata. Olenko tehnyt testin ja mitä se näyttää ja MITEN VOIT OLLA NOIN RAUHALLINEN??!?! Hän oli siis intopiukeena siellä. Ja samalla myönsi, että hieman kadehtii sitä, että tulin heti ensiyrittämällä raskaaksi. Niin..

Tein sitten keskiviikkona uuden testin. Edelleen haalea viiva. Otin seuraavaksi kehiin digitestin. Se on selkeä. Raskaana / Ei raskaana. Ja mikä viikko. Ja sinnehän se pamahti. Raskaana 1-2 viikkoa!

En osaa käsittää tätä vieläkään. Kuinka on mahdollista, että se onnistui heti? Kuinka sattuikin niin, että edellinen kiertoni oli yllättäen pitempi kuin normaalisti? Hämmentyneenä, ihastuksissani ja hieman peloissani tulevasta odotan mitä tästä seuraa.

Minusta tulee äiti.

Mama

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi ihana kuulla kommenttejasi!