torstai 23. huhtikuuta 2015

Hamstraaminen

Pahassa vauvahuurussani annoin itselleni luvan käydä ostamassa jonkun pienen unisex vaatteen. Yhden ja jonkun joka käy sekä tytölle että pojalle. Menin sitten kiertelemään vaatekauppoja. Kävin Polarn O. Pyretin liikkeessä, jossa totesin ettei minun kriteerini "pieni" täyttynyt kun hintalappu oli aina vähintään 10 euroa, vaikka kyse olikin sukista tai muista sellaisista. En ala kuitenkaan niin pahasti sekoilemaan, että hamstraisin etukäteen kalliita tavaroita tai vaatteita. Mistä sitä tietää tulenko ikinä raskaaksi?

Seuraavana oli Kappahl. Ystäväni suosii Newbie vaatteita vaikka ovatkin suht hintavia. No olihan siellä vaikka ja mitä. Ja alennuksessakin! Kävelin ensimmäisenä alennusrekin luo. -70%. Jep, tämä kuulostaa hyvältä. Hiplailin pientä pipoa ja sukkaparia. Vilkuilin ympärilläni olevia ihmsiä ja tunsin syyllisyyttä. Miksi minä olen täällä hiplailemassa vauvanvaatteita kun ei ole edes pulla uunissa? Hiivin vähin äänin ulos liikkeestä.

Seuraavana oli H&M. Kävelin lastenvaateosaston läpi. Nopeasti. Vain ujosti vilkuillen sivuilleni.

Olin toisaalta ylpeä itsestäni, etten ostanut mitään. Enhän minä tarvitse mitään nyt. Hehkutin tästä ystävällenikin joka saattaa hetkellä millä hyvänsä laittaa viestiä oma pieni käärö sylissään. Hän sitten neuvoi, mitä kannattaa alkaa ostelemaan, jos etukäteen jotain haluaa hankkia. Tuttinauhoja, tumppunauhoja, kuolalappuja. Kokoonsa nähden arvokkaita.

No mitäpä minä tein? Totesin että kappas, nuohan olisi helppo tehdä itsekin. Ja menin netin ihmeelliseen maailmana. Löysin sitten Nappikauppa Punahilkan. Sieltähän sitten lähti tilaus eteenpäin ja tarvikkeita ostin niin paljon, että saan tehtyä kolme paria tumppunauhoja ja peräti 13 kappaletta tuttinauhoja. Jep. Yli meni.

Ja ensimmäinen tuttinauha on valmis! Aikaa sen tekemiseen kului kutakuinkin viisi minuuttia. Hintaa tarvikkeista tuli noin kolme euroa, joten ihan hyvin, kun uutena kaupasta ei saa alle kymmenen euron. Toki Facebookin kirppikset on näitä pullollaan, ihmiset tekevät näitä itse, mutta edullisin diili oli 3,5e / kpl plus toimituskulut. Säästin siis ainakin euron kappale! :D Toki ystäväni lupasi ostaa minulta pari, joten tuleehan tässä tienattuakin pari euroa. Tosin en ole varma kehtaanko häneltä mitään pyytää, joten se siitä tulonlähteestä :D


Ja tällainen siitä tuli! Ihan itte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi ihana kuulla kommenttejasi!