torstai 16. huhtikuuta 2015

Paniikki

Nyt se iski. Paniikki.

Älyttömässä vauvakuumeessani olin miettinyt, että kyllähän sinne merenneitomallisen mekon alle saa kiristettyä nyöreillä pienen vauvamasun. Rakas ystäväni on nyt viimeisillään eikä hän ole mikään jättiläinen vieläkään. Hänen mahansa kasvua hyvin tiiviisti seuranneena laskeskelin että kyllä sinne mekon alle saisi laitettua piiloon rv 16 masun helposti. Se tarkoittaisi siis sitä, että saisimme ensi kuussa alkaa jo yrittämään. Sitten se paniikki iski. Aloin etsimään kuvamateriaalia muista rv 16 olevista äideistä. Ei ne ollutkaan yhtä pieniä kuin ystäväni. Sitten menin niinkin kaukaa katsomaan kuvamateriaalia kuin omasta puhelimestani. Toinen rakas ystäväni sai joulun alla esikoisensa. Ja hänen rv 16 maha oli ihan selkeä vauvamaha. Ihanan iso ja pyöreä. O-ou.

<3
Lykkäsin siis kuukaudella eteenpäin tuota suunniteltua aloitusta. Kesäkuu. Silloin voisimme aloittaa. Silloin olisin viikolla 12 häiden aikaan. Kyllähän sen jo piilottaa. Menin internetin kiehtovaan maailmaan ja palasin sieltä ihan yhtä järkyttyneenä kuin olin jo aikaisemmin ollut. Ei se rv 12 ole kaikilla piilossa. Ei todellakaan. Voihan p*.

Rv 8 pysyy jo piilossa, joten uusi suunnitelmani oli että siirretään vielä yhdellä kuukaudella aloitusta. Heinäkuu siis. Sitten rupesin lukemaan raskauden etenemisestä. Väsymystä, pahoinvointia.. Aika juhlafiilis..

Kun kerroin miehelleni, että voi olla että jos huono tuuri käy, että menkat osuvat häiden aikaan. Sehän ei sovi. En ala nyt kertomaan kuinka ison valkoisen mekon kanssa vaihdetaan vessassa yhteistuumin tamponia kaasojen kanssa.. Mutta ajatus ei houkuttanut. Ei miestänikään. Hän vihaa menkkoja. Kaikkea niistä. No sitten lohdutin, että voihan olla että jos ne tulevat nyt nämä seuraavat kerrat ihan ajallaan niin menkat tulevat vasta häitä seuraavalla viikolla. Jolloin olemme häämatkalla. Sepäs sulhoa naurattikin.. Hän silmät pyöreänä laskeskeli päiviä ja kuinka koko häämatka menee pilalle. Saimme onneksi laskeskeltua, että jos nyt kaikki menee kellon tarkasti, menkat alkavat vasta viimeisenä häämatkapäivänä. Ja jos hyvin käy, saadaan baby alulle jo edellisestä oviksesta joka sijoittuu paria päivää häitä ennen.

Mutta niin kuin me kaikki hyvin tiedämme, asiahan ei ole ihan niin yksinkertaista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi ihana kuulla kommenttejasi!